Conventia Wind Power Romania – un reper pentru energia eoliana in Romania

 

 

Romania se pregateste la inceputul anului viitor pentru cea mai mare conferinta anuala in acest domeniu de energie eoliana.

Intre 15 si 16 ianuarie 2013 in Bucuresti va avea loc conventia “Wind Power Romania”.
Acest eveniment va ajunge astfel la cea de-a treia editie anuala, revenind cu 400 de participanti din domenii de dezvoltare, investitori, cumparatori si finantatori. Un asemenea congres se mandreste ca este un loc unde se incheie afaceri – atragand astfel zeci de specialisti de talie mondiala.

Programul ce se desfasoara pe perioada a doua zile va fi sustinut de catre 60 de vorbitori din partea: Enel, Continental Wind Partners, Monsson Group, REpower Systems SE, Vestas, Terra Firma Capital Partners, Erste Bank, EBRD si multi altii. Nu lipsesc nici sesiunile de discutii, networking si workshop-uri.

Exista trei domenii mari prin care proiectele vor fi sprijinite la Wind Power Romania:
1. Finantare: intr-un mediu afectat si constrans de recesiune, unde multe proiecte tanjesc dupa fonduri, trebuie inteleasa importanta finantarii corecte.
2. Longevitatea sprijinului guvernamental pentru energie eoliana: reprezentantii importanti ai conducerii statului vor sublinia modul in care vor continua sa ajute dezvoltarea acestei ramuri.
3. Networking: conferinta Wind Power Romania, in sine, e elaborata in jurul ideii de maximizare a oportunitatilor de a cunoaste oameni importanti, responsabili pentru progresul acestei industii.  Programul va atrage chiar persoanele care au cladit aceasta ramura – va exista timp special pentru a-i cunoaste, a realiza noi conexiuni.

Editia din 2012 a reusit sa adune impreuna peste 330 de participanti, 36 de vorbitori alaturi de 21 de spornsori si expozanti. Un cumul de peste 2 GW de instalatii, s-ar putea spune – adunandu-se astfel mare parte a jucatorilor majori de pe piata romaneasca de profil.

Mai multe detalii despre vorbitori, inscriere, programul complet cat si o privire retrospectiva pentru 2012 puteti gasi pe www.greenpowerconferences.com.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu