Proiectare, montaj si autorizare centrale termice industriale

 

In segmentul echipamentelor industriale, randamentul este unul dintre criteriile esentiale. Tocmai pentru acest motiv, numeroase societati sau institutii aleg noi centrale termice industriale, realizate pe tehnologii de ultima generatie. Bineinteles, uneori este suficienta o reproiectare sau o montare de instalatii suplimentare de ardere – o astfel de modernizare a instalatiilor deja existente conteaza enorm.

 

Pornindu-se deci de la necesitatea unei puteri termice mai ridicate, orice institutie publica sau companie privata parcurge anumiti pasi, meniti sa ii faciliteze accesul la resursele si solutiile cautate. Pentru spatiile industriale nou create sau pentru cele care nu au trecut printr-o modernizare recenta, se apeleaza frecvent la solutii complete de proiectare de noi centrale termice. Pasii urmatori – furnizare, montaj, instalatie sunt decisivi pentru buna functionare a echipamentelor termice, indiferent de tipul sau marimea lor.

In acest domeniu reglementat ISCIR, proiectarea alaturi de autorizarea functionarii noi centrale (sau prin modernizarea celei deja existente) sunt aspecte de maxima importanta.

Societatea Energofor dispune de acreditarile si pregatirea necesara pentru servicii precum proiectare centrale termice industriale si mici, lucrari de executie, montaj si obtinere de autorizatii de functionare, verificari periodice, reglari supape de siguranta.

 

Folosindu-se de tehnologii de ultima ora, centralele termice execute vor avea un randament ridicat. Mai mult decat atat, Energofor executa si lucrari de reproiectare (modernizare) si montare instalatii performante de ardere (in cadrul instalatiilor sau  centralelor deja existente), inlocuire conducte distributie agent termic si instalatii de incalzire industriala, lucrari de reparatii la cazane abur, la puncte termice, reabilitari diverse, executie instalatii de gaze naturale, lucrari diverse de reparatii mecanice la utilaje si echipamente, solutii pentru centralele in cogenerare pe gaze naturale.

 

Mai multe informatii pot fi obtinute din paginile Servicii si Portofoliu – acreditari, autorizari, lucrari executate pentru clienti straini sau autohtoni, fotografii. Experienta acumulata in cei 12 ani de functionare recomanda societatea Energofor in aceasta piata energetica, cu cerinte tot mai mari de la an la an.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu