27. septembrie, 2012|Servicii ISCIR|Nici un comentariu

Spalari chimice si verificare supape – operatiuni Energofor

 

Intr-unul din articolele trecute am vorbit de Energofor ca si firma autorizata ISCIR – astazi vom vorbi mai mult despre serviciile oferite de companie in acest domeniu.

Firma autorizata ISCIR de mai bine de 12 ani, Energofor ofera in continuare, cu succes, servicii de proiectare si inginerie echipamente sub presiune pentru acest domeniu; astfel sunt incluse operatiuni ca si reparatii, expertize, verificari si avizari pentru echipamente sub presiune si instalatii, precum si proiectare centrale termice.

 

Cateva din serviciile in domeniul reglementat de ISCIR – si asigurate de Energofor cuprind:
Verificare supape de siguranta conform PT ISCIR C7;
Spalari chimice la cazane de abur si apa fierbinte, apa calda si conducte, conform PT ISCIR C1.
– Verificarea periodica la echipamente sub presiune (recipienti, conducte, cazane de abur si cazane de apa calda), in conformitate cu prescriptiile: PT ISCIR C1, PT ISCIR C4, PT ISCIR C6, PT ISCIR C9, PT ISCIR C10, PT ISCIR C11.

Referitor la domeniul verificare supape de siguranta, legea prevede ca periodicitatea verificarii supapelor de siguranta este anuala sau la intervale mai scurte in functie de conditiile de lucru ale echipamentelor pe care le protejeaza. Pentru supapele montate pe recipientul metalic al compresorului, periodicitatea verificarii este stipulata in PT C4/2010 la art.23 unde este prevazut:

Verificarea in functionare la deschidere-inchidere, se efectueaza in urmatoarele situatii:
a) atunci cand este prevazut in instructiunile de exploatare al echipamentului/instalatiei deservite;
b) in termen de maxim un an de la punerea/repunerea in functiune a echipamentului/instalatiei deservite;
c) anual, intre verificarile tehnice periodice al echipamentului/instalatiei deservite

Mai multe informatii despre serviciile ISCIR precum spalari chimice si verificari supape veti gasi in paginile de Servicii si Portofoliu. Pentru comenzi sau intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu