Energofor – firma autorizata ANRE – servicii asigurate

 

In cei peste 12 ani de activitate, societatea comerciala Energofor a activat in diverse domenii energetice – de la echipamente sub presiune,  centrale termice (casnice si industriale), instalatii, centrale in cogenerare, servicii reglementate ANRE, pana la diferite modalitati de obtinere a energiei regenerabila (panouri solare, centrale eoliene, centrale pe biomasa/biogaz).  Si pentru anul in care tocmai am intrat, se pregateste o dezvoltare a acestei palete de servicii. Astfel, ca firma atestata ANRE (“Autoritatea nationala de reglementare in domeniul energiei”), societatea Energofor Bacau ofera servicii ca:

  • Lucrari de montaj al instalatiilor electrice; de tensiune joasa, conform atestatului ANRE de tip B, reprezentand:

– proiectare si / sau executarea instalatiilor electrice interioare pentru constructii civile si industriale, de bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0.4 kV.
– lucrari de mentenanta pentru instalatii electrice publice
– prize pamant si de paratraznet

  • Lucrari de montaj al instalatiilor electrice de medie tensiune, conform atestatului de tip C2A, adica:

– proiectarea liniilor aeriene si subterane,  cu tensiuni nominale de 0,4 KV – 20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20kV.

  • Lucrari de proiectare linii aeriene sau subterane si posturi de transformare, cu tensiuni pana la 20 kV, conform atestatului atestatului tip CIA.

 

Astfel, ca firma atestata ANRE si autorizata ISCIR, Energofor mai realizeaza lucrari si in domeniul centralelor termoelectrice in cogenerare (ce pot produce energie electrica, apa calda, agent frigorific, abur). Mai multe detalii despre intrega gama de servicii si atestate, in paginile site-ului. De asemenea, paginile de Portofoliu si Galerie va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare legate de clienti si lucrari realizate.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu