Echipamente sub presiune

 

Societatea comerciala Energofor si-a inceput activitatea acum 12 ani, pe o piata cu cerinte accentuate de modernizare a unitatilor de productie energetica, dar si chimica; sau infiintare de unitati noi. Echipa, formata prin crearea unui nucleu de specialisti cu experienta in domeniul firmelor de antrepriza pentru montaj si reparatii termice, a obtinut certificarile ISCIR pentru numeroase servicii de proiectare, inginerie si montaj. In tot acest timp, portofoliul companiei confirma calitatea lucrarilor realizate si perfectionarea continua. Clientii, atat romani cat si straini, s-au aratat foarte multumiti de serviciile variate oferite.

 

In acest domeniul al proiectarii, ingineriei si montajului, se remarca ramura denumita echipamente sub presiune. In sens larg, echipamentele sub presiune cuprind o extinsa gama de produse: reactoare, recipiente de stocare sub presiune, schimbatoare de caldura, cazane ignitubulare si acvatubulare, sisteme de conducte industriale, dispozitive de securitate ai accesorii pentru reglarea presiunii. Acestea sunt folosite pe scara larga in domenii ca industria chimica, petrochimica, biochimica, in prelucrare alimentara, refrigerare, energetica.

In contextul serviciilor prestate de Energofor, putem vorbi de proiectare si inginerie pentru :

– proiecte si reparatii echipamente sub presiune in domeniul reglementat ISCIR;
– expertize la aceste instalatii – investigatii tehnice la echipamente ca si cazane de abur, recipiente sub presiune, conducte de abur si apa fierbinte, conducte pentru fluide sub presiune, instalatii de automatizare pentru cazane si centrale termice;
– verificare si avizarea proiecte de acest tip
– centrale termice (de abur si apa calda) si echipamente sub presiune conform euronormei PED 97/23
– montaj (confectionare) conducte si echipamente sub presiune
– spalari chimice
– verificare si reglare periodice

In pagina de Servicii sunt descrise mai detaliat ofertele de proiectare, inginerie, montaj si expertiza. Pe pagina de Certificari gasiti informatii despre acreditarile ISCIR si ANRE. Iar pentru a observa modul nostru de lucru si a cunoaste cateva dintre lucrarile realizate, va recomandam vizitarea paginii de Portofoliu. Pentru comenzi sau intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati !

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu