Expertize Tehnice si Servicii ISCIR


ISCIR reprezinta prescurtarea de la Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (www.iscir.ro). ISCIR este organul de specialitate al administratiei nationale din Romania responsabil pentru functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil.

Domeniul instalatiilor sub presiune si al aparatelor consumatoare de combustibil a cunoscut in tara noastra in ultimele trei decenii o crestere impresionanta – s-a dezvoltat astfel o piata cu cerinte inalte de modernizare a unitatilor de productie chimica si energetica dar si de inchidere, dezafectare sau infiintare de noi unitati.

 

Societatea Energofor a aparut in acest domeniu in anul 2000, prin desprinderea unui nucleu de specialisti dintr-un grup de firme de antrepriza pentru montaj si reparatii centrale termice. Societatea si-a inceput activitatea cu expertize tehnice ISCIR, reparatii, lucrari de proiectare si montaj instalatii termice si chimice in domenii reglementate ISCIR in aceasta piata in continua expansiune.

In timp, cererea tot mai accentuata pentru livrarea lucrarilor la cheie a determinat extinderea echipei si obtinerea a numeroase certificari si autorizatii in domeniu. Prin intermediul acestora, s-a dezvoltat in scurt timp un compartiment special de proiectare, montaj si inginerie tehnologica, pentru executia lucrarilor la cheie in domeniul instalatiilor energetice industriale.

Energofor firma autorizata ISCIR de mai bine de 12 ani – ofera in continuare servicii de proiectare si inginerie echipamente sub presiune pentru domeniul reglementat ISCIR, reparatii, expertize, verificari si avizari pentru echipamente sub presiune si instalatii, precum si proiectare centrale termice.

Cateva din serviciile in domeniul reglementat de ISCIR – si asigurate de Energofor cuprind:
Verificarea si reglarea supape de siguranta conform PT ISCIR C7;
Spalari chimice la cazane de abur si apa fierbinte, apa calda si conducte, conform PT ISCIR C1.
Verificarea periodica la echipamente sub presiune (recipienti, conducte, cazane de abur si cazane de apa calda), in conformitate cu prescriptiile: PT ISCIR C1, PT ISCIR C4, PT ISCIR C6, PT ISCIR C9, PT ISCIR C10, PT ISCIR C11.

Veti gasi mai multe informatii despre ofertele de proiectare si expertiza in paginile de Servicii si Portofoliu.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu