27. septembrie, 2012|Servicii ANRE|Nici un comentariu

Energofor – Firma atestata ANRE

 

Denumirea ANRE semnifica prescurtarea de la Autoritatea nationala de reglementare in domeniul energiei – aceasta este o institutie publica independenta, care reglementeaza pietele de energie electrica si de gaze naturale. ANRE stabileste regulile necesare functionarii pietei de energie electrica si de gaze naturale asigurandu-se ca aceste reguli sunt respectate de toti participantii la piata. In egala masura, aceasta organizatie acorda licente si autorizatii care dau posibilitatea companiilor sa opereze pe piata de energie electrica.

 

Societatea comerciala Energofor a dobandit acest statut de Firma atestata ANRE cu ani in urma – de atunci ea a executat o serie de servicii si lucrari energetice in domeniul reglementat de ANRE:

– Lucrari de montaj instalatii electrice de joasa tensiune, in conformitate cu atestatul ANRE de tip B;

– Lucrari de montaj instalatii electrice de medie tensiune in conformitate cu atestatul de tip C2A;

– Lucrari de proiectare linii aeriene sau subterane si posturi de transformare, cu tensiuni pana la 20 kV, conform atestatului tip CIA.

Acestea sunt doar o parte din serviciile asigurate de Energofor in domeniul ANRE, carora li se adauga : servicii (expertize, spalari chimice, verificari) acreditate ISCIR, instalarea echipamentelor sub presiune, proiectarea si montajul de centrale termice industriale, centrale termoelectrice in cogenerare, sisteme fotovoltaice, centrale eoliene si consultanta in domeniul energiei regenerabile.

De asemenea, firma este acreditată de RENAR, certificata de catre CERTROM Bucuresti pentru “Sistemul de Management al Calitatii si al Mediului”. Energofor dispune de personal calificat pentru implementarea, mentinerea si imbunatatirea acestuia, in conformitate cu standardele internationale SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005. Totodata, este certificata pentru “Sanatate si securitate ocupationala”, in conformitate cu SR OHSAS 18001:2008, de catre CERTIND Bucuresti.

Sunteti invitati in a vizita paginile site-ului nostru, sectiunea de portofoliu si galeria foto in mod special, pentru a afla mai multe informatii despre modul de operare si lucrarile realizate in intreaga tara.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu