O scurta prezentare a paletei de servicii reglementate ISCIR

 

Anul 2013 incepe cu o serie de provocari in domeniul energetic romanesc. Fie ca vorbim de modalitati clasice, conventionale de obtinere a energiei, fie de metode alternative,  tara noastra are multe transformari si imbunatatiri pe care trebuie sa le ia in calcul. Societatea Energofor, ca si  firma autorizata ISCIR, reuseste sa aduca o serie de noi avantaje celor care apeleaza la serviciile sale in aceasta arie a detinatorilor sau utilizatorilor de echipamente de acest tip.

Tinand cont in mod constant de ultimele reglementari autorizate de catre stat, prin Institutia Inspectiei de stat pentru controlul cazanelor, recipientelor sub presiune si instalatiilor de ridicat (ISCIR), Energofor continua activitatea sa complexa in numeroase locuri din tara.

Astfel, si in anul 2013, paleta de servicii in domeniul reglementat de ISCIR, disponibila prin Energofor Bacau va cuprinde:
– Spalari chimice – pentru cazane apa fierbinte, calda si cazane de abur, conducte (conform PT ISCIR C1);
– Reglare si verificare supape de siguranta conform PT ISCIR C7;
– Verificari efectuate la anumite perioade pentru echipamentele sub presiune, precum cazane de abur si cazane de apa calda, conducte, recipienti diversi. Aceste operatiuni se realizeaza conform urmatoarelor prescriptii:
* PT ISCIR C1
* PT ISCIR C4
* PT ISCIR C6
* PT ISCIR C9
* PT ISCIR C10
* PT ISCIR C11

Pentru orice fel de intrebari, consultanta sau comenzi, va stam la dispozitie, prin intermediul formularului de contact prezent pe pagina de Contact.

De asemenea, pentru orice fel de noutati in domeniu, tinem sa precizam celor interesati ca pot urmari site-ul autoritatii nationale ISCIR la adresa www.iscir.ro.

Nu in ultimul rand, echipa Energofor, ca firma autorizata ISCIR pe piata romaneasca, asigura servicii de proiectare si inginerie pentru echipamente sub presiune (in domeniul controlat/autorizat de catre ISCIR) – incepand de la proiectare centrale termice, confectionare si montaj de conducte si echipamente de acest tip, structuri metalice, montaj si instalare de centrale termice de abur si apa calda, la cheie, automatizare cazane, pana la reparatii diverse, expertize, verificari si avizari pentru echipamente de acest tip si instalatii termice. Mai multe detalii sunt disponibile in pagina de Certificari.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu