Centrale termice industriale realizate prin Energofor

 

In tara noastra, industria energetica se afla intr-o continua expansiune – atat datorita cresterii populatiei cat mai ales datorita progreselor tehnice recente. Cand vorbim de constructii si montaj in aceasta ramura, mai ales cea a instalatiilor termice, trebuie sa pornim de la baza – centralele termice industriale – fie ca aducem in discutie proiectarea de centrale termice, furnizarea, montajul sau intretinerea acestora.

Centralele termice de abur si apa calda, la cheie sunt disponibile prin compania Energofor – firma de profil cu 12 ani de experienta; ea a fost fondata in anul 2000, prin desprinderea unui nucleu de specialisti dintr-un grup de firme de antrepriza pentru montaj si reparatii centrale termice.

 

Societatea Energofor este acreditata (ISCIR si ANRE) pentru a realiza proiectare, expertiza, verificare, reparatii, reabilitare si montaj in mai multe subramuri:

– Proiecte pentru echipamente sub presiune pentru domeniul reglementat ISCIR;
– Proiecte de reparatii pentru echipamente si instalatii sub presiune;
– Expertize la echipamente sub presiune – investigatiii tehnice la echipamente sub presiune – cazane de abur ori apa fierbinte; recipiente sub presiune; conducte de abur si apa fierbinte;  conducte pentru fluide sub presiune; instalatii de automatizare pentru cazane si centrale termice;
– Proiectare instalatii electrice de joasa si medie tensiune;
– Verificare si avizare conforma proiecte pentru echipamente sub presiune;
– Proiectare echipamente sub presiune in conformitate cu euronorma PED 97/23;
– Obtinere autorizatii de functionare pentru centralele termice
– Montarea, punerea in functiune si service-ul sistemelor de automatizare pentru cazane si anexe termomecanice din centrale termice


Clientii societatii Energofor cuprind atat companii si institutii romanesti, cat si straine – cateva dintre lucrarile efectuate (in acest domeniu) ar fi – Inspectoratul Scolar Judetean Iasi – Reabilitare centrale termice; Avicola S.A. Bacau – Alimentare cu g.n. si montare centrale termice; Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi – Lucrari de modernizare 4 centrale termic; Sucursala Electrocentrale S.A. Borzesti – Proiectare, furnizare si montaj centrala termica de pornire pentru grupul 2x200MW – de asemenea, aici a fost instalat si un sistem de monitorizare SCADA; CarpatCement Bicaz (Grup Heidelberg – Germania) – Proiectare, furnizare si montaj centrala termica 4 T/ h abur la P = 8 bari.

Descopera pe pagina de portofoliu mai multe informatii despre proiectele efectuate, detalii si fotografii.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu