Proiectare, constructie, montaj si punere in functiune centrale termice

 

Conform reglementarilor din tara noastra, in domeniul instalatiilor termice si ramurii energetice autoritatea nationala este ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat – www.iscir.ro). Acest organ de specialitate este responsabil pentru functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor de ridicat, instalatiilor sub presiune si a echipamentelor si aparatelor consumatoare de combustibil.

In acest sector activeaza societatea Energofor, oferind servicii de òbtinere autorizatii de functionare, proiectare, inginerie, constructii si montaj, modernizare. De asemenea, se ofera servicii de reparatii si intretinere pentru acest tip de echipamente – service centrale termice industriale si de capacitati mici.

Asadar, sunt acoperite toate etapele necesare unei asemenea investitii – montarea, instalarea, punerea in functiune si eventualele operatiuni de service la instalatiile de ardere si automatizare, prezente in aceste centrale termice industriale.

Puteti conta pe experienta acumulata de societatea Energofor in cei 12 de ani de activitate (incepand cu 2000). Pana acum, clientii sai au cuprins companii si institutii de stat, romanesti dar si straine. De exemplu, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Iasi a beneficitat de lucrari de modernizare la nivelul a 4 centrale termice (cu o capacitate de 28 Gcal/h). Acestea au cuprins doua mari directii, complexe: reproiectarea si montarea instalatiilor performante de ardere, avand ca scop modernizarea instalatiilor deja existente la acea ora. De asemenea, a fost nevoie de obtinerea de autorizatii pentru functionarea in conformitate cu reglementarile actuale ale acestor centrale termice (ale Universitatii A. I. Cuza Iasi).

Pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata folositi datele disponibile in pagina de Contact.

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu