S.C. Energofor S.R.L., in calitate de proiectant general, si S.C. Genera Avante S.R.L., in calitate de beneficiar al lucrarii de constructie a liniei electrice subterane de 20 KV pentru centrala termoelectrica Borlesti – statia Roznov – anunta publicul interesat ca intentioneaza sa solicite de la S.G.A. Neamt, avizul de gospodarire a apelor pentru investitia mentionata:

Traversare rau Bistrita in extravilan, localitatea Zanesti, judetul Neamt, cu Linie Electrica Subterana de 20 KV.

Mentionam ca aceasta investitie este noua si ca rezultat al acestei activitati nu vor rezulta ape uzate. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la datele de contact mentionate si la S.G.A. Neamt, din Piatra Neamt, b-dul Dacia, nr. 5A, jud. Neamt, tel. 0233217177, dupa 20 ianuarie 2012.

Administrator,

Rafael MORILLA
S.C. GENERA AVANTE S.R.L.
Bucuresti, str. N. Iorga, nr. 8 – 10
Tel. 0752300205

Comentarii

Nici un comentariu.

Nume:
E-mail:
Site:
Comentariu:
 Adauga comentariu